BIO

De moderne pop-art werken van het Venezolaans-Belgische kunstenaarsduo ‘SerranoSchoonjanS’ zijn nu permanent te bezichtigen in de kunstenaarsgemeente.

De energieke beelden en schilderijen bereiken door hun enthousiaste uitstraling een breed publiek. ‘Celebrate life!’ is dan ook hun motto. Vlakken en lijnen in soms rijke opwindende, soms sobere ingetogen tinten vormen figuren die vrolijkheid, liefde en warmte uitstralen. Met hun zelf ontwikkelde poëtische beeldtaal, Hempasi genoemd, krijgt hun werk ook iets mysterieus.

Al deze elementen komen samen in hun ‘COMPANIONBEAR’. Deze luxueuze teddybeer sculptuur die tederheid, liefde en vriendschap symboliseert, wordt naar wens afgewerkt met de fijnste en zeldzaamste materialen. Hij draagt dan ook met trots zijn titel van ‘the world’s most exclusive teddybear’.

Ze exposeerden in Miami, werkten in opdracht voor Rolls-Royce en mogen o.a. voormalig First Lady Michelle Obama tot hun klanten rekenen. Kunstwerken, studiovisits, workshops en originele geschenken gekoppeld aan Zuid-Amerikaanse gastvrijheid in een huiselijke sfeer… Welkom in studio ‘SerranoSchoonjanS’.