BIO

De moderne pop-art werken van het Venezolaans-Belgische kunstenaarsduo ‘SerranoSchoonjanS’ zijn nu permanent te bezichtigen in de kunstenaarsgemeente.

De energieke beelden en schilderijen bereiken door hun enthousiaste uitstraling een breed publiek. ‘Celebrate life!’ is dan ook hun motto. Vlakken en lijnen in soms rijke opwindende, soms sobere ingetogen tinten vormen figuren die vrolijkheid, liefde en warmte uitstralen. Met hun zelf ontwikkelde poëtische beeldtaal, Hempasi genoemd, krijgt hun werk ook iets mysterieus.

Al deze elementen komen samen in hun ‘COMPANIONBEAR’ serie. De iconische teddybeer sculpturen die tederheid, liefde en vriendschap symboliseren, laten dan ook niemand onberoerd.

Ze exposeerden in Miami, werkten in opdracht voor Rolls-Royce en mogen o.a. voormalig First Lady Michelle Obama tot hun klanten rekenen. Kunstwerken, studiovisits, workshops en originele geschenken gekoppeld aan Zuid-Amerikaanse gastvrijheid in een huiselijke sfeer… Welkom in galerie/studio ‘SerranoSchoonjanS’.